Become a provider.

Invisalign clear aligner therapy opens the door to a wealth of opportunity for your practice. And you’ll have our support every step of the way.


Vi er med deg på reisen mot digital praksistransformasjon.

Faktisk er vi med deg hvert trinn på veien og tilbyr utdanning, dedikert støtte, klinisk veiledning og praksisutviklingsressurser. Vi har hjulpet mange leger som deg med å dra nytte av:

Kortere behandlingstid sammenlignet med tannregulering1
Forbedret pasient-tannlege forhold2
Økning i nye pasienter3

Interessert i å bli leverandør?

Bare fyll ut skjemaet nedenfor for å motta mer informasjon om registreringsprosessen. Dette hjelper oss å knytte deg til en rådgiver som vil hjelpe deg gjennom prosessen. Felt merket med * er obligatoriske.

Fornavn *
Etternavn *
E-post *
Telefonnummer *
Øv postnummer *
gateadresse *
By *
Lisensnummer

Bli med i et fellesskap av tannleger som støtter hverandre.

I tillegg til de pågående Align-opplæringsmulighetene og støtten du vil ha som leverandør, er det også et større fellesskap av jevnaldrende og eksperter å benytte seg av.


1 *Gu, J et al. Evaluering av Invisalign-behandlingens effektivitet og effektivitet sammenlignet med konvensjonelle faste apparater ved å bruke Peer Assessment Rating-indeksen.Am J Orthod Dentofacial Orthop februar 2017;151:259-66
*Buschang, P et al. Sammenlignende tidseffektivitet for skinnebehandling og konvensjonelle kantskinner. Angle Ortodontist, Vol 84, No 3, 2014

2 etter at pasienter ble behandlet med Invisalign gjennomsiktig skinnebehandling. EU-ansvarsfraskrivelse: Basert på en undersøkelse av n=176 aktive innsendere av europeiske Invisalign tannleger (1+ tilfelle siste 12 måneder) som er enige om at de har vellykket integrert Invisalign gjennomsiktig skinnebehandling i praksisen. De ble bedt om å angi sitt nivå av enighet med utsagnet "Jeg har bygget større tillit til pasienter behandlet med Invisalign gjennomsiktig skinnebehandling." Data lagret hos Align Technology, per 10. januar 2020.

3 etter å ha lagt til Invisalign gjennomsiktig skinnebehandling i praksisen deres. ​
EU Ansvarsfraskrivelse: Basert på en undersøkelse av n=176 aktive innsendere av europeiske Invisalign tannleger (1+ tilfelle siste 12 måneder) som er enige om at de har vellykket integrert Invisalign gjennomsiktig skinnebehandling i praksisen. De ble bedt om å angi sitt nivå av enighet med utsagnet "Ved å legge til Invisalign gjennomsiktig skinnebehandling i praksisen min økte antallet nye pasienter." Data lagret hos Align Technology, per 10. januar 2020.​

Loading...