Støtte for alle deler i praksisen din.

I tillegg til å være verdens mest avanserte system for gjennomsiktige skinner, er Invisalign en pålitelig partner for å utvide praksisen din og hjelpe deg med å lykkes.


Forbrukerbevissthet

Mer enn 50 % av potensielle voksne kjeveortopedisk pasienter ber om Invisalign-behandling ved navn.1

Smile Concierge-team

Pasientens concierge-team hjelper forbrukere som har fullført en smilevurdering på Invisalign.com med å planlegge avtaler med Invisalign-leverandører etter eget ønske, i deres område.
Tilbudet kan variere avhengig av landet.

ADAPT Consulting Service

Som et resultat av ADAPT-servicen opplevde deltakende praksiser en gjennomsnittlig økning på den totale fortjenesten per tilfelle med 15 % innen 6 måneder med implementering.2 Denne datadrevne, honorarbaserte konsulenttjenesten, som inkluderer virtuelle 1:1-treningsøkter som fokuserer på dine behov, er en fin måte å optimalisere flyten og transformere praksisen din.
Tilbudet kan variere avhengig av landet.

Intern Markedsføring

I tillegg til å investere i forbrukermarkedsføringsprogrammer for å kjøre pasienter til kontoret ditt, tilbyr vi markedsføringsmateriell på kontoret for å vekke interesse og samtaler om Invisalign-systemet. Tilpassbare brosjyrer, plakater, videoer og mer støtter alle forbrukernes konvertering langs hvert trinn av pasientens reise.

1 Registrerte data hos Align Technology per 15. juli 2017. Basert på en undersøkelse fra Hawk Research, ble Invisalign-leverandører som startet minst 1 voksen Invisalign-tilfelle i en gjennomsnittlig måned spurt: Hvor mange prosent av pasientene du ser i følgende aldersgrupper ber om Invisalign? (USA n= 337). Legene fikk honorar for sin tidsbruk.

2 Basert på et utvalg på 31 kjeveortopediske praksiser (fra Belgia, Frankrike, Japan, Malaysia Nederland, Norge, Singapore, UAE, Storbritannia og USA) med et gjennomsnitt på 6 måneder i ADAPT-servicen. Total fortjenesteøkning per tilfelle, er et estimat basert på den gjennomsnittlige økningen i totale tilfellestarter (W&B og Invisalign) og den gjennomsnittlige proporsjonale økningen i Invisalign-tilfellestarter, sammenlignet før og etter ADAPT-data med følgende forutsetninger: Regulering og braketter (W&B) ASP = $5000 og W&B laboratorieavgift = $300; Invisalign ASP = $6000 og Invisalign laboratorieavgift = $1256. Med samlet tilfellefortjeneste menes den totale inntekten for alle tilfellestarter minus de totale laboratoriekostnadene og inkluderer ikke andre utgifter. Pre-ADAPT-perioder ble normalisert på praksisnivå basert på praksisens funksjonstid i ADAPT-servicen for å ta høyde for sesongjustering. 

Loading...