Flytt praksisen inn i den digitale verden.

Det er på tide å utvide praksisen din ved å ta i bruk digitale løsninger som gir en sømløs start-til-slutt-opplevelse for deg og dine pasienter.

Behandle pasientene dine med en sømløs digital start-til-slutt-arbeidsflyt.

Fang
Skann
Planlegg
Behandle
Overvåke
Before and after treatment with Invisalign aligners
Before and after treatment with Invisalign aligners

FANG

Snakk med forbrukere før de blir pasienter og få dem interessert i behandlingsalternativer for Invisalign før de i det hele tatt går inn i praksisen din.

Min Invisalign-mobilapp

Denne start-til-slutt digitale opplevelsen hjelper pasienter til å følge med på behandlingen med en skinnesporer og mer.

Invisalign SmileView-simulering

Dette raske og enkle verktøyet gir pasienter en praktisk måte å se hvordan smilet deres kan se ut.

Invisalign Virtual-avtale 1

Virtuelle avtaler gir deg en praktisk måte å svare på pasientens spørsmål før du tar dem inn til en eksamen.

Invisalign Provider With iTero System
Invisalign Provider With iTero System

SKANN

Ingen flere analoge avtrykk! Kun skanner. Å fange pasientdata har aldri vært så enkelt.

Invisalign foto-opplaster

75 % av kjeveortopeder foretrekker kvaliteten på bilder ved å bruke Invisalign Photo Uploader 2 fremfor DSLR-kamera, når de sender Invisalign-tilfeller for behandling.

iTero intraorale skannere og Invisalign Outcome Simulator

Ikke bare er digitale visninger 59 % raskere enn konvensjonelle visninger 3, 60 % av pasientene som ble vist en Invisalign Outcome Simulator på iTero-skanneren startet Invisalign-behandling.4

Invisalign smile Before and after
Invisalign smile Before and after

PLANLEGG

Planlegg behandlingen på dine egne premisser – når som helst, hvor som helst.

ClinCheck Pro 6.0 programvare

Skybasert behandlingsplanlegging på dine premisser. Når som helst, hvor som helst på Mac, PC og iPad.

ClinCheck “In-Face” Visualization-verktøy

Lar deg se en 3D-visualisering av pasientens tenner i et bilde av ansiktet deres, for forbedret behandlingsplanlegging og pasientsamtale.

Screen Shot 2020-05-29 at 10.13 1@2x
Screen Shot 2020-05-29 at 10.13 1@2x

BEHANDLE

Behandle med forbedrede digitale behandlingsplanleggingsverktøy som lar deg og pasientene dine se hvordan deres nye smil kan forvandle ansiktet deres.

Invisalign-systemet

Designet med SmartTrack-materiale og SmartForce-funksjoner for mer presis kontroll av tannbevegelsen. I tillegg optimerer SmartStage-teknologien progresjon av tannbevegelser, forbedrer forutsigbarheten og reduserer uønsket interferens.

Vivera-retainere

Du har transformert smilet deres med verdens mest avanserte gjennomsiktig regulering.

VivieraRetainer 3@2x
VivieraRetainer 3@2x

OVERVÅKE

Dra nytte av fjernovervåkingsverktøy for å holde deg tilkoblet og oppdatert med pasientene dine.

Invisalign Virtual Care1

Nå mer enn noen gang ønsker pasienter bekvemmelighet. Invisalign Virtual Care1 lar deg holde deg praktisk talt tilkoblet pasienter og fjernovervåke behandlingsfremgangen deres.

Partner med en verdensleder for å forvandle flere smil.


transformert5, inkludert 4.5 millioner tenåringer

iTero Element-skanner

bevist presisjon for full-bue-skanner6

Mest teknisk avansert

gjennomsiktige reguleringssystem i verden.6

[EMEA] Going Digital > Featured Card

«Invisalign-behandling er en ultimat praksisbygger.»

 

Dr. Toussaint Crawford

Fortsatt ikke sikker? Her er mer å vurdere.


Overbite DarkBG 1
Overbite DarkBG 1

Hvilke tilfeller kan behandles med Invisalign-systemet?

eyJwYXRoIjoiYWxpZ250ZWNoLTJcL2FjY291bnRzXC8wZlwvND
eyJwYXRoIjoiYWxpZ250ZWNoLTJcL2FjY291bnRzXC8wZlwvND

Fortsatt relevant i en digital verden

teen 1
teen 1

4.5 million tenåringer starter Invisalign-behandling

1 Invisalign Virtual Appointment og Invisalign Virtual Care ble gjort tilgjengelig i sammenheng med Covid-19 pandemien og myndighetspålagte restriksjoner angående pasientenes mobilitet og nedstenging av klinikker på grunn av helse- og sikkerhetsgrunner. De ble utviklet for å koble Invisalign-leverandører med deres pasienter, og støtte klinikkene i å sikre at behandlingen fortsetter, men ikke for å erstatte fysiske timer eller kontroller helt. Pasienter må møte opp på kontoret som er fastsatt av doktoren deres. Før man setter i gang med Invisalign Virtual Appointment og Invisalign Virtual Care, sørg for at de lokale forskrifter og den profesjonelle retningslinjer tillater deg å samhandle med pasientene via et slikt verktøy.

2 undersøkelsesrespondenter som er Invisalign-utdannede kjeveortopeder (N=27) ble spurt «Hvilket bilde føler du deg mest komfortabel med å sende inn til Align for Invisalign-behandling?» og presentert med fire randomiserte side-ved-side-bilder som følger: Invisalign Photo Uploader (IPU) ved hjelp av en iPhone XS Plus + Ring Flash; IPU som bruker en iPhone XS Plus + Smart Phone Dental Light; IPU som bruker en iPhone XS Plus; Canon EOS Rebel T5i DSLR-kamera + ringblits. Data på fil hos Align Technology per 3. desember 2019.

3 Emir Yuzbasioglu, Hanefi Kurt1 Rana Turunc, og Halenur Bilir. «Sammenligning av digitale og konvensjonelle avtrykksteknikker: evaluering av pasienters oppfatning, behandlingskomfort, effektivitet og klinisk resultat.» BMC Oral Health. Publisert på nett 30 januar, 2014. n = 24 i en studie som sammenligner polyeter med cerac.

4 Basert på en undersøkelse av n = 101 kjeveortopeder og tannleger (fra USA, Canada og Storbritannia, i juli 2018; GP = 60, Ortho = 41) som brukte Invisalign Resultat Simulator det siste året og ble spurt, «For pasienter som ble presentert muligheten for Invisalign-behandling de siste 12 månedene, og for hvem du har brukt Invisalign Outcome Simulator på.

5 Data lagret hos Align Technology per 30. september 2021.

6 Basert på en undersøkelse av n=2752 Invisalign-leger som ble spurt i hvor stor grad de er enige eller uenige i følgende utsagn: «Invisalign er verdens mest avanserte digitale ortodontiske behandlingssystem.» Leger ble spurt i USA, Canada, Storbritannia, Brasil, Tyskland, Frankrike, Spania, Italia, Kina, Japan, Australia og New Zealand. Data som er arkivert hos Align Technology per 10. juli 2020.

7 Nøyaktighet definert som en kombinasjon av sannhet og presisjon testet. Basert på resultatene av 9 fagfellevurderte artikler fra 2018 og 2019. Data som er arkivert hos Align Technology per 22. juli 2020.​

Loading...