invis is hjelper din praksis med å bli digital.

Med den digitale Align-opplevelsen får du mer effektivitet og skalerbarhet i virksomheten, noe som oversettes til de forbedrede kliniske resultatene, for å jobbe mer effektivt og utvide praksisen din.

Oppdag effektiviteten til den digitale plattformen Align.

Å investere i en digital transformasjon betyr å investere i mer tid, komfort, besparelser og suksess for både deg og pasientene dine. Den digitale plattformen Align er en unik serie med enkle å tilpasse digitale tannbehandlingsløsninger som leverer en rik, integrert og sømløs start-til-slutt digital opplevelse for deg og dine pasienter.

Hvordan kan digital transformasjon utgjøre en forskjell for din praksis?

Arbeidsflyteffektivitet

Funksjoner som Invisalign Virtual Care og Invisalign Virtual Appointment lar deg forbedre behandlingskvaliteten, selv i utfordrende tider.1

Klinikkens bærekraft

Våre digitale verktøy lar deg eie pasientforholdet fra den første konverteringsprosessen til behandling og overvåking.

Excellence of Care

Få pasienttillit ved å omfavne den digitale teknologien de forventer med før og etter visualiseringsevnen til Invisalign Outcome Simulator.

Behandle pasientene dine med en sømløs digital start-til-slutt-arbeidsflyt.

FANG

Snakk med forbrukere før de blir pasienter og få dem interessert i behandlingsalternativer for Invisalign før de i det hele tatt går inn i praksisen din.

SKANN

Ingen flere analoge avtrykk! Kun skanner. Å fange pasientdata har aldri vært så enkelt.

PLANLEGG

Planlegg behandlingen på dine egne premisser – når som helst, hvor som helst.

BEHANDLE

Behandle med forbedrede digitale behandlingsplanleggingsverktøy som lar deg og pasientene dine se hvordan deres nye smil kan forvandle ansiktet deres.

OVERVÅKE

Dra nytte av fjernovervåkingsverktøy for å holde deg tilkoblet og oppdatert med pasientene dine.

Designet for å heve opplevelsen for deg og dine pasienter.

Ved å gå over til vår innovative digitale start-til-slutt arbeidsflytpakke for praksis, kan du sikre praksis bærekraft og fortreffelighet av omsorg. Med kraften til vår Invisalign, våre digitale behandlingsverktøy og iTero intraorale skannere, kan du gi en mer engasjerende opplevelse for pasientene dine – og få effektiv arbeidsflyt i praksis.

Trenger du mer informasjon om våre digitale behandlingsverktøy?

1 Invisalign Virtual Appointment og Invisalign Virtual Care ble gjort tilgjengelig i sammenheng med Covid-19 pandemien og myndighetspålagte restriksjoner angående pasientenes mobilitet og nedstenging av klinikker på grunn av helse- og sikkerhetsgrunner. De ble utviklet for å koble Invisalign-leverandører med deres pasienter, og støtte klinikkene i å sikre at behandlingen fortsetter, men ikke for å erstatte fysiske timer eller kontroller helt. Pasienter må møte opp på kontoret som er fastsatt av doktoren deres. Før man setter i gang med Invisalign Virtual Appointment og Invisalign Virtual Care, sørg for at de lokale forskrifter og den profesjonelle retningslinjer tillater deg å samhandle med pasientene via et slikt verktøy.

Loading...