Administrer informasjonskapsler

Innstillinger for informasjonskapsler

De fleste nettsteder du besøker, vil bruke informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen ved å gjøre det mulig for nettstedet å «huske» deg, enten for hele besøket (ved hjelp av en «øktinformasjonskapsel») eller for gjentatte besøk (ved hjelp av en «vedvarende informasjonskapsel»).
Om du ikke ønsker å motta visse kategorier av informasjonskapsler på Align-nettstedet, kan du bruke dette verktøyet til å velge dem bort. Vi må sette en informasjonskapsel slik at vi kan huske dine valg når du neste gang besøker nettstedet fra samme nettleser (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera, etc.). For øyeblikket er det ikke teknisk mulig for oss å tillate deg å ha med deg innstillingene dine mellom nettlesere og enheter, så du må endre disse innstillingene fra hver nettleser du bruker.
Vær også oppmerksom på at vi gjør vårt ytterste for å respektere valgene dine, men det kan hende at ikke alle informasjonskapsler vil bli fanget opp. Hvis dette er et problem, vil vi anbefale at du endrer innstillingene for informasjonskapsler via nettleseren din; nettleserens hjelpefunksjon vil fortelle deg hvordan.
Merk: Align-nettstedet fungerer uten informasjonskapsler, men du vil miste noen funksjoner og funksjonalitet om du velger å deaktivere informasjonskapsler. Du vil f.eks. ikke kunne angi hvilket land du vil velge mellom besøk eller fullføre smilvurderingen.

Når du forlater denne siden, lagres innstillingene.

1. Strengt nødvendige informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er strengt nødvendige for at du skal kunne bevege deg rundt på nettstedet eller for å kunne tilby visse funksjoner du har bedt om.

2. Funksjonsinformasjonskapsler

Disse informasjonskapslene forbedrer funksjonaliteten til nettstedet ved å lagre dine preferanser. Du kan for eksempel angi plasseringen din på Align mobile doctor locator page.

3. Ytelsesinformasjonskapsler

Disse informasjonskapslene bidrar til å forbedre ytelsen til nettstedet, og gir en bedre brukeropplevelse.

4. Informasjonskapsler om atferd på nettet

Disse informasjonskapslene brukes på Align-nettstedet, som noen ganger kan inneholde reklamekampanjer. De brukes til å skreddersy reklame for hver bruker.

Loading...