Bli en leverandør.

Behandling med Invisalign gjennomsiktige skinner åpner døren til et vell av muligheter for din praksis. Og du vil ha vår støtte hele veien.


Vi er med deg på reisen mot digital praksistransformasjon.

Faktisk er vi med deg hvert trinn på veien og tilbyr utdanning, dedikert støtte, klinisk veiledning og praksisutviklingsressurser. Vi har hjulpet mange leger som deg med å dra nytte av:

Inkorporerer klare aligners i omfattende tannbehandling
Forbedret pasient-tannlege-forhold1
Økning i nye pasienter2

Interessert i å bli leverandør?

Bare fyll ut skjemaet nedenfor for å motta mer informasjon om registreringsprosessen. Dette hjelper oss å knytte deg til en rådgiver som vil hjelpe deg gjennom prosessen. Felt merket med * er obligatoriske.

Fornavn *
Etternavn *
E-post *
Telefonnummer *
Øv postnummer *
gateadresse *
By *
Lisensnummer

All støtten du trenger for å lykkes i dag og i fremtiden.

Bli sertifisert med Invisalign Go System

Det er ingenting som peer-to-peer-instruksjoner fra en Invisalign Go-ekspert. Vårt Invisalign Go-sertifiseringsprogram er en 180-dagers introduksjonsreise, hvor du og dine ansatte vil motta klinisk veiledning om Invisalign Go-systemet og hvordan du integrerer klar skinnebehandling i praksisen din.

Treningskurs format:
  • Online forhåndsopplæringsmoduler i eget tempo
  • En dag med praktisk sertifiseringstrening
  • 3 ekstra nettseminarer for å fortsette og fullføre introduksjonsreisen
  • Videreutdanning med Move 360 Utviklingsreise

"Jeg har sett så mange enorme forbedringer ved å bruke Invisalign gjennomsiktig skinneterapi."

 

Dr. Affan Saghir, Peak District, UK

En liten investering i dag kan bety store ting for praksisen din.

Når du blir en Invisalign Go-leverandør, åpner du for betydelige muligheter for praksisen din. Bare se på tallene:

av de spurte tannlegene bygger større tillit til pasientene sine3
av de spurte tannlegene rapporterte en økning av nye pasienter4
av de spurte tannlegene rapporterte en høyere årlig produksjon per pasient5

Se kliniske resultater fra andre leger som deg.

I tillegg til de pågående Align-opplæringsmulighetene og støtten du vil ha som leverandør, er det også et casegalleri der du kan se suksesshistorier og en rekke kliniske resultater fra jevnaldrende.


1 etter at pasienter ble behandlet med Invisalign gjennomsiktig skinnebehandling. Basert på en undersøkelse av n=176 aktive innsendere av europeiske Invisalign-tannleger (1+ tilfelle siste 12 måneder) som er enige om at de har vellykket integrert Invisalign gjennomsiktig skinnebehandling i sin praksis. De ble bedt om å angi sitt nivå av enighet med utsagnet "Å behandle pasienter med Invisalign gjennomsiktig skinneterapi har hjulpet meg med å forbedre forholdet mellom lege og pasient." Data lagret hos Align Technology, per 10. januar 2020.

2, 4 etter å ha lagt til Invisalign gjennomsiktig skinnebehandling i praksisen deres. Basert på en undersøkelse av n=176 aktive innsendere av europeiske Invisalign-tannleger (1+ tilfelle siste 12 måneder) som er enige om at de har vellykket integrert Invisalign gjennomsiktig skinnebehandling i sin praksis. De ble bedt om å angi sitt nivå av enighet med utsagnet "Ved å legge til Invisalign gjennomsiktig skinnebehandling i praksisen min økte antallet nye pasienter." Data lagret hos Align Technology, per 10. januar 2020.

3 etter at pasienter ble behandlet med Invisalign gjennomsiktig skinnebehandling. Basert på en undersøkelse av n=176 aktive innsendere av europeiske Invisalign-tannleger (1+ tilfelle siste 12 måneder) som er enige om at de har vellykket integrert Invisalign gjennomsiktig skinnebehandling i sin praksis. De ble bedt om å angi sitt nivå av enighet med utsagnet "Jeg har bygget større tillit til pasienter behandlet med Invisalign gjennomsiktig skinnebehandling." Data lagret hos Align Technology, per 10. januar 2020. ​

5 etter å ha integrert Invisalign gjennomsiktig skinnebehandling i deres praksis. Basert på en undersøkelse av n=176 aktive innsendere av europeiske Invisalign-tannleger (1+ tilfelle siste 12 måneder) som er enige om at de har vellykket integrert Invisalign gjennomsiktig skinnebehandling i sin praksis. De ble bedt om å angi sitt nivå av enighet med utsagnet "Jeg har høyere årlig produksjon per pasient etter integrering Invisalign gjennomsiktig skinnebehandling." Data lagret hos Align Technology, per 10. januar 2020.

Loading...