Dedikert støtte hvert steg på veien

Som en leverandør vil du ha tilgang til Align Education-nettstedet som tilbyr et vell av utdanningsressurser som går i dybden, for å hjelpe deg med å ta kompetansen og praksisen din videre til neste nivå.

Når du registrerer deg for Move 360 utviklingsreise, vil du ha tilgang til dedikert personlig støtte for å bidra til å utvide praksisen din

Allerede leverandør?

Hold deg i forkant med Align Education.

Med Align Education vil du finne et bredt utvalg av oppslukende opplevelser innen etterutdanning. Lær på nettet i ditt eget tempo via instruktørledede opplæringsøkter, on-demand-kurs, opptak, veiledninger og søkbare opplæringsmoduler. For ekstra bekvemmelighet kan spesifikke sider eller emner bokmerkes eller skrives ut direkte fra datamaskinen din.

Klinisk selvtillit
Tydelige utdanningsveier for Invisalign-leverandører på alle erfaringsnivåer.

Digital transformasjon
Fra iTero-skannere til Invisalign Virtual Care1 gir vi en digital opplevelse for pasienter og praksiser.

Praksis vekst og effektivitet
Lær strategier for å forbedre arbeidsflyten for Invisalign-behandling, levere en bedre pasientopplevelse og la praksisen din vokse.

Praksismarkedsføring
Vi tilbyr markedsføringsmateriell på kontoret, som brosjyrer og videoer, for å vekke pasientengasjement.

Webinar-serien

Vi har utviklet en voksende database med praktiske, on-demand webinarer for å hjelpe deg å finne enda mer suksess. Det er et bredt spekter av emner å velge mellom, inkludert:

  • Omfattende behandlingsplanlegging
  • Bedriftsstøttende digitale verktøy
  • Rollen til malokklusjoner i tannsykdommer
  • Og mer
1 Invisalign Virtual Care ble gjort tilgjengelig i sammenheng med Covid-19-pandemien og myndighetspålagte restriksjoner når det gjelder begrensing av mobiliteten til pasienter på grunn av helse -og sikkerhetsårsaker. Dette verktøyet er utviklet for å koble Invisalign-leverandører med deres eksisterende pasienter og støtte klinikkene for å sikre kontinuitet i behandlingen. Invisalign Virtual Care er ikke erstatning for kontorbesøk. Pasienter må møte opp på kontoret som er fastsatt av doktoren deres. Før du bruker verktøyet, sørg for at gjeldende lokale forskrifter og faglige retningslinjer tillater deg å samhandle med pasienter med et verktøy som Invisalign Virtual Care.
Loading...