invis is førsteklasses utdanning.

Fra klinisk utdanning til markedsførings- og praksisstøtteprogrammer, vi er her for deg.


Fra klinisk utdanning til markedsførings- og praksisstøtteprogrammer, vi er her for deg.

Som en pålitelig partner følger vi er med deg gjennom alle trinn på veien. Backet opp av mer enn 20 års forskning og innovasjon, støtter Invisalign-systemet leverandører med et vell av utdanningsressurser på hvert trinn av reisen fra ombordstigning til å utvikle klinisk selvtillit til å utvide praksisen din.

Ressurser som er utviklet for å øke din kliniske selvtillit.

Bygg opp din kliniske ferdighet.

Vårt omfattende introduksjonsprogram inkluderer online og personlige kurs, en rekke opplæringsmateriell og videreutdanningsmuligheter for å forbedre klinisk kunnskap.

Lær av kollegene dine.

Oppdag nye behandlingsmuligheter på Global Invisalign Gallery – et rikt arkiv med de siste Invisalign-behandlingene fra kollegaene dine rundt omkring i verden.

Engasjer deg med vårt ekspertfellesskap.

Å utvide kunnskapen din og nettverket blir naturlig med tilgang til våre online- og private arrangementer, muligheter for nettverksbygging, studieklubber og digitale fellesskap.

Move 360 Utviklingsreise.

Vårt sett med utviklingsprogrammer designet for å gi støtten du trenger for å nå dine profesjonelle og praksismål, enten du er en ny leverandør eller en ekspert som ønsker å komme videre.

Støtter din praksis på alle trinn1

Fra å utvide praksisen din til å skape effektivitet som fremmer pasientbehandlingen, Invisalign-støtte dekker deg. Vårt pasientstøtteteam, direkte-til-forbrukermarkedsføringsprogrammer og markedsføringsmateriell på kontoret gir deg hjelp til å realisere praksisens potensial.

Praksisutvikling

Vi er her med et vell av ressurser for å holde praksisen din fremover. Disse dekker alt fra optimalisering av arbeidsflyt til verktøy for pasientengasjement og markedsføringsmateriell i praksis.

Praksismarkedsføring

Vi har investert i markedsføringsprogrammer for å hjelpe bedriften din å vokse. Vi tilbyr tilpassbare Invisalign-merkeressurser og "hvordan"-ressurser du kan bruke for å utvide praksisen din. Tilgjengelig til Invisalign-Leverandør med konto på Invisalign Tannlege nettside.

MOVE 360 Utviklingsreise

Hver trening starter med smil. Med Move 360 Utviklingsreise hjelper vi med å transformere disse smilene med selvtillit for å frigjøre potensialet til pasientene dine og virksomheten din. Move 360 er en trinn-for-trinn, multi-program pedagogisk reise, der du vil ha alt du trenger for å:

  • Tilby pasientene dine virkelig omfattende, minimalt invasive behandlingsplaner
  • Utvid kunnskapen din om Invisalign-porteføljen
  • Bruk en start-til-slutt digital arbeidsflyt og iTero-skanner
  • Hjelp deg å transformere praksisen din, fra pasientopplevelse til effektivitet og vekst

Med Move 360 Utviklingsreise samarbeider vi, og gir deg tilgang til en blanding av online og ansikt-til-ansikt opplæring fra dine svært erfarne kolleger, on-demand-innhold og full støtte på alle trinn.

1 Tilbudet kan variere avhengig av juridiske og regulatoriske restriksjoner i hvert marked.
Loading...