Invisalign innovasjoner.

Utvider grensene for hva som er mulig.

Vi har flyttet grensene for hva som er mulig med Invisalign- systemet siden 1997. Vi er det mest avanserte systemet for gjennomsiktig regulering i verden, og prøver konstant å forestille oss og utvikle nye teknologier for å hjelpe folk med å gå videre med sine liv. Det er slik vi har hjulpet millioner av mennesker med å finne sine peneste smil.

Se din reise før den begynner.

Bli Invisalign-pasient og se ditt nye smil selv før behandlingen begynner med vår ClinCheck®-teknologi som kartlegger hele Invisalign-reisen din digitalt. Din Invisalign-leverandør utvikler en detaljert, personlig behandlingsplan, inkludert de nøyaktige bevegelsene av tennene dine, og hvor lang tid behandlingen din vil ta.

Be om en avtale med en Invisalign-leverandør

Forflytninger som er 75 % mer forutsigbar.

Når det gjelder smilet ditt, er presisjon og forutsigbarhet avgjørende for en komfortabel og effektiv opplevelse. Invisalign gjennomsiktig regulering er laget av SmartTrack-materiale som gir 75 prosent bedre forutsigbarhet i bevegelse av tennen1.

Hver justeringsendring er et lite skritt mot din store transformasjon, og beveger tennene dine komfortabelt og effektivt mot sin endelige posisjon. 

Og, hvis din Invisalign-leverandør anbefaler at det passer for deg å bytte regulering hver uke i stedet for hver annen uke, kan du oppnå ditt nye smil på så lite som 3 måneder. Det er opptil 50 % raskere enn før2.

Videreutviklet digital tannpleie.

Vi videreutviklet digital tannbehandling med introduksjonen av iTero®. I stedet for manuelle avtrykk, lager vår intraorale skanner raskeog nøyaktige, digitale 3D-bilder av tennene dine. Disse brukes til å utarbeide din behandlingsplan4.

Fremtiden skrives ut i 3D.

Vi leder den digitale transformasjonen i tannlegebransjen og ortodonti, og gjør metall og analog en ting fra fortiden mens vi dytter grensene foran oss.

Vi er verdens største bruker av topp moderne 3D utskriftsteknologi for å lage svært nøyaktige og tilpassede reguleringer3.

 

Start reisen din i dag.

Slip løs kraften i den mest avanserte teknologien for smilet ditt.  

Be om en avtale

1Sammenlignet med standard, enlags 0,30 " materiale. 2Kun Invisalign Go og Invisalign Lite. Med ukentlige reguleringsendringer sammenlignet med to ukers reguleringsendringer. Ukentlige reguleringsendringer skjer etter Invisalign-leverandørens skjønn og individuell behandlingsplan. Behandlingstider varierer avhengig av individuelle pasientbehov og må bestemmes av din Leverandør. 3Data arkivert hos Align Technology. 4Noen leverandører tar kanskje fremdeles fysiske avtrykk.