Fordi de ble laget for å bevege seg.

Invisalign gjennomsiktige reguleringer kan nå forme din tenårings smil med mindre smerter1 og mer presisjon2, og på så lite som 6 måneder, hvis pasienten passer for ukentlige reguleringsendringer3. Med det kan de glede seg til fremtiden med lite forstyrrelser i deres liv. 

Se hvordan Invisalign-systemet virker.

Laget for å regulere alle slags smil. 

Invisalign-behandling er klinisk bevist å være effektiv. I hendene på en erfaren Invisalign-leverandør kan den brukes for å behandle milde til komplekse tannreguleringsproblemer.

Mer presisjon, mindre smerte.

Reguleringer som er laget av SmartTrack-materiale er mer komfortable, justert nøyaktig etter din tannkjøttlinje for å passe bedre2, og er enkle å sette inn og ta ut. De er også mindre smertefulle enn vanlig metallreguleringer1

Laget for tenåringer.

Fordi vi vet at tenåringer stadig er på farten, har vi lagt til noen spesielle funksjoner5 :

  • Blå slitasjeindikatorer forsvinner fra blått til klar for å hjelpe deg, din tenåring og din Invisalign-leverandør måle slitasjetid.
  • Spesielle funksjoner designet for å kompensere for utbrudd av nye tenner, noe som er vanlig som tenåring.
  • Seks gratis individuelle erstatningsreguleringer er inkludert i tilfelle noen går tapt eller er feilplassert.

Med ingenting som hindrer dem, hvor langt kan de gå?

Oppdag hvordan den mest avanserte reguleringsteknologien har hjulpet tenåringer med å forvandle sitt smil med mindre smerte enn noen gang før1. Tenk så hva det kan gjøre for barnet ditt.

Nå er tiden til å finne deres beste smil.

Finn en Invisalign-leverandør

1På en smerteskala fra 1 - 9, hvor 1 er ekstremt smertefullt og 9 ikke smertefullt i det hele tatt, anslo Invisalign tenåringspasienter (Ant.: 73) smerten til 6,1, versus tradisjonelle metallregulerings tenåringspasienter (Antall: 76) anslo smerten til 5.1. 2SmartTrack-materiale og SmartForce-funksjoner er klinisk bevist å bedre kontrollen av tannbevegelse med Invisalign gjennomsiktig regulering. Data lagret hos Align Technology. 3Kun Invisalign Go og Invisalign Lite. Med ukentlige reguleringsendringer sammenlignet med to ukers reguleringsendringer. Ukentlige reguleringsendringer skjer etter Invisalign-leverandørens skjønn og individuell behandlingsplan. Behandlingstider varierer avhengig av individuelle pasientbehov og må bestemmes av din Leverandør4Anbefales brukt 22 timer per dag. 5Tilgjengelig kun på Invisalign Teen® produkt.