Laget for bevegelse.

Hver innovativ funksjon i Invisalign-systemet er designet for å gi deg det smilet du fortjener. Det er derfor millioner av mennesker nå har forvandlet sine liv med våre avtakbare, nesten usynlige reguleringer. 

Skreddersydd for å regulere tennene dine litt etter litt; hver lille forandring tar deg ett skritt nærmere den neste versjonen av deg – effektivt, forsiktig og nøyaktig.  

Laget for å regulere alle slags smil. 

Invisalign-behandling er klinisk bevist å være effektiv. I hendene på en erfaren Invisalign-leverandør kan den brukes for å behandle milde til komplekse tannreguleringsproblemer.

Livet ditt er hektisk. Nå kan smilet ditt holde tritt.

Ved å bytte din Invisalign-regulering hver uke i stedet for annenhver uke, kan du få det smilet du ønsker deg på så lite som 3 måneder1. Det er opptil 50 % raskere enn før. 

På dine vilkår.

 

Våre avanserte og topp moderne, digitale behandlings- og planleggingsverktøy betyr at du bare trenger korte og vanligvis ikke påtrengende besøk hos din Invisalign-leverandør hver 6. til 8. uke. De vil gi deg din neste serie reguleringer som du kan ta med deg hjem – slik at du kan bytte dem etter 1 eller 2 uker, hvor du enn er.

Mer presisjon, mindre smerte.

 

Reguleringer som er laget av SmartTrack-materiale er mer komfortable, justert nøyaktig etter din tannkjøttlinje for å passe bedre4, og er enkle å sette inn og ta ut5. De er også mindre smertefulle enn vanlig regulering6

Laget for å utvikle livet ditt, ikke forstyrre det.

Siden reguleringene er uttakbare, kan du lett sette dem inn og ta dem ut for å fortsette å nyte den maten du liker uten noen restriksjoner. For de som deltar i kontaktsport, kan Invisalign gjennomsiktige reguleringer tas ut før du starter økten.  

Verdens mest avanserte gjennomsiktige reguleringssystem.

Utviklet for å gi deg framgang (Utviklet for et bedre deg)

 

Det smilet du ønsker deg er nærmere enn du tror.

Finn en Invisalign-leverandør

1. Kun Invisalign Go og Invisalign Lite. Med ukentlige reguleringsendringer sammenlignet med to ukers reguleringsendringer. Ukentlige reguleringsendringer skjer etter Invisalign-leverandørens skjønn og individuell behandlingsplan. Behandlingstider varierer avhengig av individuelle pasientbehov og må bestemmes av din Leverandør. 2Data lagret hos Align Technology. 3Andel tannpleiere som primært jobber i en praksis som tilbyr Invisalign-systemet, som er "enig" eller "sterkt enig" i spørsmålet "Under behandling med Invisalign gjennomsiktig regulering har de fleste pasientene en synlig reduksjon i plakk" (n=176). 4 SmartTrack-materiale og SmartForce-funksjoner er klinisk bevist å bedre kontrollen av tannbevegelse med Invisalign gjennomsiktig regulering. 5Sammenlignet med standard, enlags 0,30 " materiale. 6 I en studie av Miller et al, med voksne som måler smerter den første uka av behandlingen. Kevin Miller et al.  “A comparison of treatment impacts between Invisalign aligner and fixed appliance therapy during the first week of treatment.” ("En sammenligning av påvirkninger av behandlingen mellom Invisalign-regulering og fast apparatbehandling i løpet av første uke av behandlingen.")  American Journal of Orthodontics and Dentofacial Orthopedics.  Volume 131, Issue 3, pp. 302. e1-302.e9, March 2007.