Visit our social media channels

Skip to main content

The Results

Invisalign har behandlet over 4 millioner mennesker. Det er over 4 millioner forskjellige Invisalign-historier. Her er bare noen av dem.

Er du klar til å starte din historie?Finn en Invisalign-leverandør i nærheten.

Mikalas historie

Mikalas historie

En av tennene mine stod rett ut, og jeg var helt paranoid på grunn av det.  Jeg tenkte på det når jeg snakket med noen på nært hold, når det ble tatt bilder – det føltes forferdelig og jeg ønsket å korrigere det. Jeg følte meg imidlertid for voksen til å bruke tannregulering av metall.

Jeg valgte Invisalign fordi skinnene er gjennomsiktige. Ingen la merke til at jeg brukte dem, og jeg likte at du kan ta dem ut for å spise. Jeg sendte bilder til vennene mine under behandlingen, og de ble overrasket over mye tennene endret seg og hvor bra de så ut.

"Jeg skulle ønske jeg hadde gjort det for flere år siden."

Behandlingen ga meg selvtillit hele veien. Jeg skulle ønske jeg hadde gjort det for flere år siden. Smilet er langt viktigere enn mange innser. Invisalign har hatt en stor påvirkning på livet mitt: Nå smiler jeg selvsikkert, jeg ser bedre ut på bilder – tennene er ikke lenger en besettelse for meg. Resultatet overgår forventningene jeg hadde.

Vincents historie

Vincents historie

Jeg hadde et problem med smilet mitt. Tennene mine overlappet hverandre, og jeg var svært misfornøyd på grunn av det. Men jeg kunne ikke tenke meg å ha fast tannregulering på tennene.  Jeg oppsøkte en reguleringstannlege, og han anbefalte Invisalign. Jeg var utrolig fornøyd med hvor gjennomsiktige de er og hvor lett det er å bruke dem og ta dem ut.

Enkelte la merke til at jeg brukte skinnene, men bare fordi jeg smilte oftere. Andre merket det ikke før jeg fortalte det til dem ved slutten av behandlingen. Du tar dem ut for å spise, så det er ingen problemer med mat. Hvis du skal i et møte og ønsker å smile uten tannregulering, kan du gjøre det.

"Jeg er 100 % fornøyd, og jeg vil anbefale Invisalign til alle."

Jeg er 100 % fornøyd, og jeg vil anbefale Invisalign til alle». Jeg har fått langt bedre selvtillit, er mer utadvendt og jeg smiler mye mer. Et smil kan virkelig endre livet ditt.

Kirstys historie

Kirstys historie

Jeg ønsket rettere tenner. De var skjeve og stod altfor tett. Jeg likte derfor ikke smilet mitt.

Fordi jeg ikke var tenåring, ønsket jeg et mer diskré alternativ enn tannregulering av metall. Jeg ville ikke rette oppmerksomheten mot tennene. Med Invisalign merket ikke andre at jeg brukte skinnene før de kunne se at tennene flyttet seg. Da jeg fikk tilpasset skinnene, likte jeg hvor lett det var å sette dem inn og ta dem ut. Det var heller ikke nødvendig med stadige tannlegebesøk. De passet min livsstil.

"Invisalign-behandlingen har gitt meg langt bedre selvtillit."

Invisalign-behandlingen har gitt meg langt bedre selvtillit. Jeg var alltid en glad og livlig person, men jeg prøvde alltid å skjule tennene. Nå elsker jeg å smile. Jeg vil så absolutt anbefale behandlingen til andre. Jeg skulle ønske jeg hadde gjort det før.

Khadijas historie

Khadijas historie

Jeg utviklet komplekser med tennene mine. Fortennene sakk ut og kjeven min var for liten, som gjorde at jeg hatet å smile. Jeg vurderte alternative behandlinger og fant ut at Invisalign var perfekt for meg. Ettersom reguleringen er nesten usynlig, kunne jeg fortsatt leve livet mitt uten å være flau. Andre mennesker visst ikke engang at jeg brukt dem.

"Jeg fikk smilet mitt tilbake "

Behandlingen tok 18 måneder fra start til slutt. Jeg brukte reguleringsskinnene hver dag og tok dem kun ut for å spise og drikke. Det er det fine med Invisalign, de passer inn i livet ditt. Takket være behandlingen har jeg nå mye større selvtillit. Kort sagt fikk jeg smilet mitt tilbake.