Innstillinger for informasjonskapsler

De fleste nettsteder du besøker, vil bruke informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen ved å gjøre det mulig for nettstedet å «huske» deg, enten for hele besøket (ved hjelp av en «øktinformasjonskapsel) eller for gjentatte besøk (ved hjelp av en «vedvarende informasjonskapsel»).

Hvis du ikke vil motta bestemte kategorier av informasjonskapsler på Align-nettstedet, kan du bruke dette verktøyet til å velge dem bort. Vi må plassere en informasjonskapsel slik at vi kan huske dine valg neste gang du besøker nettstedet fra samme nettleser (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera, etc.). For øyeblikket er det ikke teknisk mulig for oss å tillate deg å bruke de samme innstillingene i ulike nettlesere og på ulike enheter, så du må endre disse innstillingene for hver nettleser du bruker.

Vi gjør også oppmerksom på at vi gjør vårt ytterste for å respektere dine valg, men det er en mulighet for at ikke alle informasjonskapsler blir fanget opp. Hvis dette er et problem, anbefaler vi at du endrer innstillingene for informasjonskapsler via nettleseren – hvordan ser du i nettleserens hjelpefunksjon.

Merk: Align-nettstedet fungerer uten informasjonskapsler, men du mister noen funksjoner hvis du velger å deaktivere informasjonskapsler. Du vil for eksempel ikke kunne angi land mellom besøkene eller fullføre smilevurderingen.

Når du forlater denne siden, lagres innstillingene.

1 Strengt nødvendige informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene er strengt nødvendige for at du skal kunne bevege deg rundt på nettstedet eller for å kunne tilby visse funksjoner du har bedt om.

2 Funksjonsinformasjonskapsler

Disse informasjonskapslene forbedrer funksjonen til nettstedet ved å lagre dine preferanser. Du kan for eksempel angi posisjonen din på søkemotorsiden for mobil-leverandører.

3 Ytelsesinformasjonskapsler

Disse informasjonskapslene bidrar til å forbedre ytelsen til nettstedet, og gir en bedre brukeropplevelse.

4 Informasjonskapsler om reklameatferd på nettet

Disse informasjonskapslene brukes på Align-nettstedet, som noen ganger kan inneholde reklamekampanjer. De brukes til å skreddersy reklame for hver enkelt bruker.

Loading...