Visit our social media channels

Skip to main content

FORBEHOLD

Invisalign-praktiserende tannleger oppført under “Finn en praktiserende Invisalign-tannlege”, er lisensierte tannleger og kjeveortopeder som ikke er ansatt av Dental Couture eller Align Technology, og som gir uavhengige medisinske råd og tjenester. Funksjonen “Finn en tannlege” er kun ment som et verktøy til å hjelpe deg med å finne en tannlege etter eget valg for en Invisalign-konsultasjon, og du må selv avgjøre om den tannlegen er den rette for deg. Dental Couture eller Align Technology gir ingen garanti eller forsikring om oppnåelse av noe bestemt behandlingsresultat eller om at du vil være en kvalifisert kandidat for Invisalign-behandling. Bare tannlegen din kan bestemme om ditt tilfelle egner seg for Invisaligns behandling og behandlingsalternativer.

Alle tannleger oppført under “Finn en praktiserende Invisalign-tannlege”, har fullført sertifiseringskurset som tilbys av Align Technology, som er nødvendig for å kvalifisere ham/henne til å starte opp behandling med Invisalign-systemet. Invisalign-betegnelsene (Elite-leverandør (EP), Premium-leverandør (PR), Foretrukket leverandør (PP), Platinum (P), Gull (G), Sølv (S), Blå (B)) er i hovedsak basert på det relative antallet Invisalign-behandlinger en tannlege har utført eller forpliktet seg til å utføre. Invisalign-behandling og Invisalign-betegnelsene anerkjennes ikke som et spesialistområde av den gjeldende tannlegeforening i ditt land.

Rekkefølgen av Invisalign-praktiserende tannleger i søkeresultatene er i hovedsak basert på det historiske antall Invisalignbehandlinger en tannlege har utført og har forpliktet seg til å utføre. Tannlegelisten er ikke uttømmende og det kan finnes flere Invisalign-utdannede tannleger i ditt område.