Most popular FAQs

Hva er Invisalign®?

Invisalign-behandling er en nesten usynlig måte å rette tennene dine på. Ved hjelp av avansert 3D datateknologi viser Invisalign din komplette behandlingsplan basert på din Invisalign-leverandørs henvisning, fra dine tenners opprinnelige stilling til den endelige ønskede tannstillingen. Deretter lages en serie gjennomsiktige reguleringer som er skreddersydd for dine tenner, og som vil flytte dem litt etter litt.

Hver regulering brukes i ca. to uker før den erstattes av den neste i serien, og beveger seg gradvis mot den projiserte sluttposisjonen. Behandlingstiden avhenger av dine spesielle behov og må bestemmes av din Invisalign-leverandør.

Hvordan virker Invisalign?

Invisalign-reguleringer flytter tennene ved hjelp av en rekke nøye kontrollerte bevegelser. I motsetning til tradisjonell tannregulering kontrollerer Invisalign-behandling ikke bare antall bevegelser som hver regulering utfører, men også timingen av bevegelsen. Så på hvert trinn kan bare enkelte tenner bevege seg i henhold til din Invisalign behandlingsplan på det aktuelle stadiet. Dette resulterer i et effektivt reguleringssystem.

Hvor mye koster Invisalign?

Som med andre typer ortodontisk behandling, avhenger kostnadene for Invisalign-behandling av kompleksiteten til ditt tannreguleringsproblem og ditt behandlingsforløp. Det er bare mulig å gi en nøyaktig pris etter en konsultasjon med din Invisalign-leverandør.

Hvordan kommer jeg i gang med Invisalign?

Få time hos en Invisalign-leverandør for første konsultasjon.

Hvor lang tid tar Invisalign-behandlingen?

Hvor lang tid behandlingen tar, avhenger av behandlingens kompleksitet, men er generelt sammenlignbar med tradisjonell regulering. Din Invisalign-leverandør kan gi deg mer detaljert informasjon under konsultasjonen.

Hva er Invisalign og hvordan virker det?

Teknologi

Reguleringene

Invisalign-leverandører

Behandlingsprosess

Hvor egnet er jeg for behandling

Munnhelse

Leve med Invisalign-behandling