Visit our social media channels

Skip to main content

Behandlingssammenligning

Forskjellen er klar.

Når du skal bestemme deg for behandlingstype for å rette opp tennene dine, har du i virkeligheten kun ett valg: Invisalign. Bare Invisalign har det nivået av nyskapning, kliniske studier og teknologi som skal til for å kontrollere hvordan tennene dine rettes opp på nøyaktig måte. Faste reguleringsbøyler og annen gjennomsiktig regulering kan ikke måle seg. Her er hvorfor:

Alltid nyskapende

Invisalign er annerledes enn tradisjonell tannregulering. Ved å bruke nyskapende teknologi som vi har funnet opp og fortsetter å utvikle, leverer vi en serie med gjennomsiktige og uttakbare reguleringsskinner om retter opp tennene dine litt etter litt. I motsetning til faste reguleringer er det ingen tråder eller bøyler. Dette betyr at det ikke finnes metall og at reguleringen er nesten helt usynlig.

Inn når du vil ha dem der, ut når du ikke vil.

Fastmontert regulering kan kun fjernes av tannlegen. Dette kan hindre deg i å holde tenner og tannkjøtt rene og kan gjøre det ubehagelig å spise.
Ettersom Invisalign reguleringsskinner kan fjernes når som helst under behandlingen, kan du spise det du vil, holde god munnhygiene og velge å fjerne dem en kort stund i spesielle tilfeller som et bryllup eller et viktig møte. Livsstilen din forblir intakt.

Se frem til ditt nye smil

Uansett hva målet med behandlingen er, vil din Invisalign-leverandør alltid gi deg en klart definert behandlingsplan. De vil også vise deg hvordan tennene kommer til å se ut ved å bruke ClinCheck - vår virtuelle 3D behandlingsplan.

ClinCheck viser serien av bevegelser tennene dine skal gå gjennom i løpet av behandlingen. Dette gjør at du kan se hvordan tennene forventes å se ut etter endt behandling, og at du kan overvåke fremdriften.

Et smil forandrer alt

Et smil forandrer alt Finn ut hvordan Invisalign virker

Kan Invisalign virke for deg?

Kan Invisalign virke for deg? Finn ut

Enkle steg mot et nytt smil

Enkle steg mot et nytt smil Vis behandlingsprosessen med Invisalign